MD Wellness Coaching
Uw doel, onze uitdaging.

Personaltrainer / coach aan huis. 

Waarom sporten met een personal trainer:

Sporten is de basis van een gezonde leefstijl. Voldoende beweging is namelijk niet alleen goed voor je fysieke gesteldheid, maar ook voor je mentale gezondheid. Genoeg reden dus om van de bank te komen en te gaan sporten. Toch is het niet voor iedereen even eenvoudig om gezond bezig te zijn. Een personal trainer kan je daarbij helpen. Wij vertellen je waarom je een personal trainer zou moeten inschakelen.

1. Extra motivatie

Voor veel mensen is de extra motivatie de belangrijkste reden om voor een personal trainer te kiezen. Als jij moeite hebt om jezelf aan te zetten tot sporten en ook het idee hebt dat jij niet het maximale uit je trainingen haalt, is personal training echt iets voor jou. Omdat jij altijd een afspraak maakt voor een training, zal je deze niet zo snel meer overslaan. Dit zorgt voor regelmaat in het trainen en een maximaal resultaat.

2. Variatie

Een ander groot voordeel van personal training is, dat er een beweegplan voor je wordt opgesteld, op basis van jouw wensen, doelen en fitheidsniveau. Jouw personal trainer zorgt ervoor dat iedere training weer een beetje anders en een feestje is, zo voorkom je dat sporten verandert in "sport niksen ". Je personal trainer weet precies in welke mate je de oefeningen zwaarder kunt maken, zonder dat het risico op blessures toeneemt.

3. Hulp bij voeding

Gezonde voeding is, naast voldoende beweging, een hele belangrijke factor.  Toch wordt dit door veel mensen vergeten. Je trainer verzorgt daarom naast je training ook een voedingsschema. Uiteraard hoef je echt niet alleen maar gezond te eten, maar je zult zien dat een voedingsprogramma je helpt om meer bewust te zijn van wat je eet. Na verloop van tijd weet jij precies wat jouw lichaam nodig heeft om goed te presteren en is het ook helemaal niet erg als je af en toe een "sjoemel dag" hebt.

Wil je meer weten neem dan gerust contact met ons op en reserveer een gratis proeftraining,


Samen met de trainer/ coach kijken we wat het beste bij je past.

Lekker sporten in je eigen veilige omgeving, alleen of met een vriend/ vriendin/ familielid het kan allemaal.

Wil je meer weten neem dan gerust contact met ons op en reserveer een gratis proeftraining,


info@mdwellnesscoaching.nl  tel: 06-57932155 of vul het contactformulier in zodat wij contact met je kunnen opnemen. 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram