MD Wellness Coaching
Uw doel, onze uitdaging.

SLIMdiet

SLIMdiet gaat om jou !

De lekkere gerechten, de kleinere kledingmaat, de complimentjes van vrienden. Er zijn genoeg redenen om voor SLIMdiet te kiezen maar de belangrijkste reden dat ben jij. Met SLIMdiet werk je naar een blijvende gezonde leefstijl toe. Je word de beste versie van jezelf, energiek, krachtig, vrolijk. Dat is wat je verdient.

ZO WERKT HET

Wij geloven dat diëten niet werkt als het voelt als een gevecht of straf. Onze methode is daarom gericht op verantwoord afvallen zonder honger gevoel. Het geheim ? Onze gerechten zitten boordevol eiwitten die je een verzadigd gevoel geven en je valt af op de juiste plekken. Je verliest geen spiermassa maar vet.

Kies voor een blijvend gezonde leefstijl. SLIMdiet bewijst dat het kan.

De maaltijden van SLIMdiet bestaan uit fruitige dranken, romige mousse, smaakvolle omeletten en pannenkoeken en overheerlijke repen en soepen.

Bij SLIMdiet komt alles uit eigen keuken en de producten zijn ontwikkeld door de beste fijnproevers en diëtisten. Onze porties zijn precies afgemeten en bevatten alle voedingsstoffen die je nodig hebt.

Gemakkelijker kan het bijna niet.

Gezond en betaalbaar.

Jouw gezonde leefstijl is goud waard maar hoeft geen fortuin te kosten. Bij SLIMdiet ben je voor € 2,20 per maaltijd klaar.


Wil je kennismaken met SLIMdiet: vul dan het contact formulier in of mail naar: info@mdwellnesscoaching.nl 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram