MD Wellness Coaching
Uw doel, onze uitdaging.


VYTAL


Ik werk met het leefstijl programma van VYTAL Dit programma bestaat uit een module voeding, beweging en mindset. Met dit programma kun je lekker gevarieerd eten en bewegen zonder te diëten.  

We streven, op een verantwoorde en gezonde manier, naar het bereiken van een gezond en passend gewicht. Samen met je leefstijl coach maak je een persoonlijk plan van aanpak. 

Het doel is om ook op de lange termijn je nieuwe leefstijl vast te houden, zonder terug te vallen in oude gewoontes. 


Hoe werkt het?

We beginnen met het startprogramma. Het startprogramma is opgebouwd uit: een gratis kennismakingsgesprek (online of op locatie), een voedingsanalyse, 12 weekmenu's op maat, 13 weegmomenten, WhatsApp contact met je coach als je daar behoefte aan hebt en toegang tot de Vytal app.  Prijs: €   168,90


Door naar stap 2, het vervolgprogramma. Het vervolgprogramma is opgebouwd uit 8 weekmenu's, 8 weegmomenten en overleg met je coach. Tussendoor WhatsApp contact met je coach als je daar behoefte aan hebt en toegang tot Vytal-app. Prijs: € 107.60


Doel bereikt maar wil je graag gebruik blijven maken van de Vytal app en wil je die stok achter de deur houden om je behaalde resultaat vast te houden ?  Voor slechts € 5.95  per week kun je gebruik blijven maken van de Vytal app. Je mag dan 1 x per 8 weken komen wegen. Het contact met je coach heb je online.

                                                                                                

 

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram