MD Wellness Coaching
Uw doel, onze uitdaging.

Leefstijl coach aan huis. 


Voldoende bewegen is de basis van een gezonde leefstijl. Voldoende beweging is niet alleen goed voor je fysieke gesteldheid, maar ook voor je mentale gezondheid. Genoeg reden dus om van de bank te komen en te gaan bewegen. Toch is het niet voor iedereen even eenvoudig om gezond bezig te zijn en elke dag actief te bewegen.
 Met lichamelijke klachten of beperkingen wordt dat een stuk lastiger. Wij proberen daarom altijd uit te gaan van wat er wel kan in plaats van wat er niet kan. Je leefstijl coach kan je daarbij helpen. Op basis van je wensen, doelen en fitheidsniveau wordt er een beweegplan gemaakt. Je leefstijl coach zorgt ervoor dat elke training net een beetje anders is zodat bewegen een feestje wordt en je lichaam telkens weer voldoende uitdaging krijgt.

Het doel is om je lichaam uit te dagen zonder dat het risico op blessures toeneemt. 

Naast voldoende beweging is goede voeding een hele belangrijke factor.  Toch wordt dit door veel mensen vergeten. Je coach verzorgt daarom naast je training ook een voedingsschema. Uiteraard hoef je echt niet alleen maar gezond te eten, maar je zult zien dat een voedingsprogramma je helpt om meer bewust te zijn van wat je eet. Na verloop van tijd weet jij precies wat jouw lichaam nodig heeft om goed te presteren en is het ook helemaal niet erg als je af en toe een "sjoemel dag" hebt.Samen met de coach kijken we wat het beste bij je past.

Lekker sporten in je eigen veilige omgeving, alleen of met een vriend/ vriendin/ familielid het kan allemaal.

Wil je meer weten neem dan gerust contact met ons op en reserveer een gratis proeftraining,


info@mdwellnesscoaching.nl  tel: 06-57932155 of vul het contactformulier in zodat wij contact met je kunnen opnemen. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram