MD Wellness Coaching
Uw doel, onze uitdaging.

Wie ben ik

 

Na de middelbare school startte ik de opleiding voor verpleegkundige A. Helaas was dit werk niet voor mij weggelegd en moest ik op zoek naar iets anders. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan als administratief medewerkster. 

Elke avond ging ik na mijn werk naar de sportschool om me lekker uit te leven tijdens de diverse groepslessen. En daar ontstond een carrière switch. Ik werd door de clubeigenaar gevraagd of ik interesse had om zelf les te gaan geven. Zo gezegd, zo gedaan ik ben gestart met de opleiding aerobics A en B en naast mijn kantoorbaan in de avond uren aan de slag gegaan met het geven van groepslessen. Van daaruit heb ik mijn kennis aangevuld en ben ik allround sportinstructeur/ personal trainer en voedingsdeskundige  geworden.   

Ondertussen verzorg ik geen groepslessen meer maar door mijn jarenlange ervaring als sportinstructeur, personal trainer, gewichtsconsulente en coach weet ik hoe lastig het kan zijn om een gezonde en evenwichtige leefstijl te bereiken en te behouden. 

Mijn doel als leefstijl coach is je op weg helpen naar een gezond eetpatroon, voldoende beweging en een stabiel gewicht. Ook je mindset speelt daarbij een belangrijke rol.

Samen gaan we aan de slag om jouw doel te bereiken en te behouden met voeding en beweeg advies op maat. 

Omdat het behouden van je nieuwe leefstijl zeker zo belangrijk is blijf ik je, na het behalen van je doelen, nog een jaar lang ondersteunen.


 

Monique Dijk, info@mdwellnesscoaching.nl  , Tel: 0657932155  


 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram